Muutos kilpailuiden senioriluokkiin

Päätimme yhtenäistää liittomme virallisten padel-kilpailuiden sarjaluokkajakoa. Kansainvälisen (myös FIP) mallin mukaisesti seniorisarja on tästä eteenpäin tarkoitettu pelaajille, jotka ovat täyttäneet tai täyttävät 45 vuotta kilpailuvuonna. Tämän muutoksen myötä pystymme antamaan myös seniorisarjan pelaajille omia rankingpisteitä. Muutos otetaan käyttöön kevään halli-SM-turnauksessa Espoossa – kisojen jälkeen S 45 -sarjojen osallistujat saavat oman rankinginsa sekä miehissä että naisissa. Katso lisätiedot sisäkenttien SM-turnauksesta PadelClubin sivuilta täällä.

Liittohallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: