Padelin hiihtolomaisia terveisiä – kisat & kokous

Kokoustimme liittomme hallituksen kesken eilisellä, joten tässäpä hieman terveisiä ja uutisia kevään häppeningeistä.

Näin pelaajille mielenkiintoisimpana asiana myöntämämme Padelin sisäkenttien suomenmestaruus-turnaus järjestetään Espoon Padel Clubilla maaliskuun ja huhtikuun välisenä viikonloppuna pe 31.3. – su 2.4. Tarkemmat tiedot, aikataulut ja kisailmoitus saapunee piakkoin.

Kokeilemme ensi kertaa järjestää merkittävän padel-turnauksen yhteydessä myös liittomme vuosikokouksen, jonne toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet liiton jäsenet tervetulleeksi lauantaisen peli-urakan jälkeen, alustavasti siis la 1.4. kello 19-21 samaisessa Kilon padelhallissa. Lähetämme virallisen kutsun kaikille rekisteröityneille jäsenille sähköpostiinne ohjelmineen normaalisti 2 viikkoa etukäteen.

Eikä tässä vielä kaikki, tilaisuuteen ja maamme upeaa kasvavaa padel-meininkiä todistamaan saapuu koko viikonlopuksi kansainvälisen padelliitto Federación Internacional de Pádel (FIP) presidentti Daniel Patti. Palkitsemme myös liittomme ensimmäisen kunniajäsenen samaisena iltana.

Merkkaa siis nuo päivät kalenteriin, osallistu peleihin, tule kannustamaan, kokoustamaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!

Haluamme lisäksi muistuttaa, että kesäkauden virallisten padel-rankingturnausten, mukaan lukien ulkokenttien suomenmestaruusturnauksen (elokuu), haku on avoinna. Seura/kenttäyrittäjä, varaa haluamasi viikonloppu jo nyt! Infoa prosessista täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: