Padelliiton vuosikokous 2016

Arvon jäsenet, haluamme esittää teille kutsun tällä kertaa jo hyvissä ajoin tämänvuotiseen padelliiton vuosikokoukseen. Kokous järjestetään näillä näkymin torstaina 8.12.2016 kello 17:30 Helsingissä. Tarkempi paikka lyödään lukkoon kiinnostuneiden osanottajien määrän selvittyä.

Lähetämme virallisen kutsun agendoineen sähköpostilla jäsenrekisterillemme 14 vrk ennen kyseistä päivämäärää, mutta mikäli tiedät jo nyt että asia kiinnostaa ja pääset paikalle, laita ”ennakkoilmoitus” osoitteeseen office@padel.fi. Kokouksessa käsitellään ainakin edellisvuoden tilinpäätöstä, hallituksen jäseniä, toimintasuunnitelmaa, muita rekisteröityneen yhdistyksen säännönmukaisia pykäliä, sekä ajan salliessa muuta ajankohtaista padelissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: