Naisten MM-karsinnat

Padelin naisten MM-kisakarsintajoukkueen katsastus pidetään Lohjan Kisakalliossa sunnuntaina 7.8.2016 klo 12-16. Varsinaiset kansainväliset MM-karsintakisat pidetään 26.8.-28.8. Gentissä, Belgiassa. Kaikki karsinnoista kiinnostuneet naiset tervetuloa pelaamaan, ilmoittautuminen sähköpostilla inka@padel.fi viimeistään 6.8. klo 16. Pelien jälkeen päätetään kisajoukkue ja muodostetaan sopivimmat parit. Tarjolla on mahdollisesti jotakin purtavaa. Varaathan siis aikaa pelien jälkeenkin yhteiselle kokoontumiselle. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: