Padel-turnauksia Helsingissä ja Pyhtäällä ensi viikon viikonloppuna

Turnausrunsaudenpula: Helsingin Myllypurossa ja Pyhtäällä Kotkan kupeessa Pyroll Areenalla pelataan molemmissa Padel-kilpailu ensi viikon viikonloppuna (16.-17.4.2016). Aiemmin uutisoidun Smashin pelien tietoja löydät täältä.

Perinteinen, Pyhtäällä jo kolmatta kertaa järjestettävä Pyhtään Avoimet -turnaus tarjoaa osallistujilleen avoimen, sekanelinpelin (eli mixtyn), naisten ja juoniorien (alle 17-v.) pelisarjat. Monitoimiliikuntahallin yhdellä sisäkentällä pyritään pelaamaan kaikki pelit lauantaina ja sunnuntaina, perjantai (15. pvä) on varalla. Osallistumismaksu on 15 € / pelaaja / sarja. Lisätietoja Pyhtään peleistä saat PyrollAreenan nettisivuilta.

Menitpä kumpaan tahansa, Padel raikukoon!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: