Kevään Padel-aktiviteettiä PK-seudulla

Kevätkausi lähestyy vääjäämättä ja vaikka pientä takapakkia lämpötilojen suhteen tuleekin silloin tällöin, kohta pääsemme taas pelaamaan Padelia lumen jäljiltä kuivuneilla ulkokentillä myös täällä pääkaupunkiseudulla. Mikäs sen maukkaampaa!

Smash-Padel Helsingin Myllypurossa avaa tiedotteensa mukaisesti oman ulkokenttänsä tällä viikolla, ja urheilukeskuksen vetämille kevään Padel-intensiivikursseille on tilaa halukkaille. Kilpailumieliset taasen pääsevät mittelemään huhtikuun puolenvälin turnauksessa pe 16. – la 17.4. samaisella areenalla useassa eritasoisessa sarjassa (myös veteraanit 85v). Ilmoittautumisaikaa on vielä yli viikko jäljellä. Tarkemmat lisätiedot saat oheisista linkeistä klikkaamalla.

Padelin parissa sattuu ja tapahtuu entistä enemmän; seuraa sivustoamme ja Facebookin Padel Suomi -ryhmää ettet missaa tärkeitä uutisia. ¡Hasta la próxima!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: