Halli-SM 2016: Toinen turnauspäivä

Kahdentoista tunnin tiukka toimarointi on takana ja lauantain urakka Padelin Halli-SM 2016 -kilpailussa ohi. Vaikka Messukeskus hiljeni vieraiden osalta jo kuudelta, Padel jatkui iloisesti upealla ja pelaajien mukaan Suomen parhaalla kentällä aina iltayhdeksään asti.

Ottelut olivat huikeita, pallojen kaaret lobien myötä erittäin korkeita (kiitos, 20+m katto!), ja juoksupyrähdykset kiivaita. Mittelöitä oli ennätykselliset 16 kappaletta. Niissä ratkaistiin kaikki lohkovaiheen sijoitukset, ja lisäksi pelattiin miesten sarjan molemmat semifinaali-pudotuspelit.

Jännittävien ja tiiviiden käänteiden myötä finaalipeleihin selvisivät miehissä Mikko Hermans ja Kaj Swanljung vastuksenaan Julius Lehmuskallio ja Max Sjövall, Seniorit 100 -sarjassa Jussi Salmi ja Tapio Totro vastuksenaan Janne Jukarinen ja Juha Viinikainen. Naisten sarjassa pelataan huomenna suora finaali kahden osallistujaparin kesken.

Typistyneissä Sekanelinpeli (eli mixty) ja Seniorit 85 -sarjoissa ei pelata finaalipelejä, lohkovaiheen voittajat ovat jo nyt mestareita (onnea Teppo ja Inka mixtyssä sekä Juha ja Mika S85:ssa jo näin ennen palkintoseremoniaa). Huomenna finaalit alkaen klo 12:00 Messukeskuksen kentällä, tule kannustamaan suosiakkiasi varmasti jänniin matseihin!

”Kisastudio” kiittää ja kuittaa huisin päivän jäljiltä oheisen kuvakavalkadin saattamana:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: