Ensimmäinen opiskelijoiden Padelin mestaruusturnausturnaus 19.-20.9.2015

Padelin kesäkauden perinteiset suomenmestaruusmittelöt Lohjalla ja Vihdissä tulivat ja menivät erittäin onnistuneesti, mutta Padel-syksyn suurtapahtuma on vielä edessä: Opiskelijoiden liikuntaliiton OSM-Padel 2015! Reilun kuukauden päässä häämöttävä maamme ensimmäinen opiskelijoille suunnattu lajimestaruusturnaus pelataan lauantaina 19. ja sunnuntaina 20. syyskuuta Jyväskylän Killerin liikuntakeskuksen (nyk. Buugi) kahdella sinisen säihkyvällä ulkokentällä.

julistekuva_pieni

Kisoihin voivat osallistua opiskelijaliittojen jäsenet. Tarkemmat yksityiskohdat, ilmoittautumisinfo ja yhteystiedot löytyvät opiskelijaurheiluseura Liikunnan Riemun nettisivuilta www.liikunnanriemu.com/tapahtumat-2/opiskelijoiden-sm-kilpailut ja Facebookista.

Toivotamme onnea ja mahtavaa peli-iloa kaikille turnaukseen osallistuville. Padel-kentille loppukesän aurinkoon harjoittelemaan, mars!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: