Padel SM 2015 -turnaus jo pian ovella

Kolmen viikon päästä 6.-9.8.2015 pidettävän tämänvuotisen Padelin SM-turnauksen kilpailutoiminta kokoontui Teurastamon Portin Roslundin grillillä perjantaina suunnittelemaan ja lyömään lukkoon tarkempia kilpailuihin liittyviä yksityiskohtia. Maukas kiitos myös Roslundin Cisselle, joka tarjosi meille herkulliset burgerit.

Haluamme ensimmäistä kertaa hieman avata turnauksen suunnittelutoimikuntaa ja vastuualueita myös täällä padel.fi-nettisivulla. Turnauksen järjestämiseen osallistuu useita ihmisiä, ja ilman heidän suurta vapaaehtoista lajia edistävää panostaan onnistunut turnaus ei olisi mahdollinen. Muchas gracias!

Kilpailutoimikunta

Seuratkaa SM-turnaussivua, minne pelien aikataulut ja kaaviot ilmestyvät tiistaina 4.8. (ilmoittautuneiden suuresta määrästä johtuen kaavioiden tekeminen venyy tiistain puolelle). Ilmoittautumisaika peleihin päättyy torstaina 30.7. Mahtavaa turnausta odotellessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: