Huippupadelvalmentaja Suomessa!

Kuten uutisoimme aikaisemmin, espanjalainen Padel-valmentaja Viktor on saapunut maahamme ja antaa ammattitaitoista Padel-valmennusta ensi viikon torstaihin (25.6.) asti Pääkaupunkiseudun ja lähialueiden Padel-kentillä sopimuksen mukaisesti. Varauksia tunneittain 1-4 henkilölle voi kysellä Piukulta puh. 050-5481484. Aurinkoisilla Padel-kentillä nähdään.

Toiminnanjohtajamme Piukku oli tarinoimassa Lähiradion (100,3 MHz) Sporttitunnilla eilen n. 14:30 Padelin kesäkauden uusista tuulista. Uusinnat lähetyksestä tulevat taajuudelta to 18.6. klo 10:00, ma 22.6. klo 14 ja to 25.6. klo 10. Korvat hörölle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: