Padelia Olympiastadionilla 6.9.

Padel-syksy jatkuu ja tänään aurinkokin lämmitti mukavasti Padelista tuntua ottavia innokkaita nuoria (ja aikuisiakin) Helsingin Olympiastadionilla. Yli kahtakymmentä urheilulajia esittelevä yritystilaisuus oli kaikille kävijöille avoin – senkun käveli sisään. Piukku Kopiloff esitteli rentoa lajiamme aitojen Padel-mailojen ja harjoituspallojen avulla pienellä seinättömällä kentällä vieri vieressä muiden maila- ja pallopelien kanssa. Monipuolisuus on kasvaville lapsille liikunnassa erittäin tärkeää – mitä useammin lajin taidat, sen paremmin kehityt joka suhteessa.

Padelia Olympiastadionilla 6.9.2014.
Padelia Olympiastadionilla 6.9.2014
Kuva: Kimmo Korpijaakko
Kuva: Kimmo Korpijaakko

Alla lisää kuvia tapahtumasta lauantaiaamupäivältä.

stadion1 stadion2 stadion3 stadion4 stadion5 stadion6 stadion7 stadion8 stadion9 stadion10

Vastaa

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: