Upea messulauantai BallSportsissa pulkassa

Kahdeksan tuntia messuja ja pari tuntia jälkiohjelmaa takana ja ei voi muuta kuin hymyillä. Tänään lauantaina upea Padel-kenttä sai GoExpo-vierailta hurjasti huomiota ja jonoa peliä kokeilemaan haluavista kertyi koko päivän ajan. Suurin osa innokkaista sai huisia peliämme kokeilla ja moni siihen suorastaan ihastuikin – ensin itsekseen ja sitten koko perheen voimin!

Kentällä nähtiin päivän aikana useita kovatasoisia palloralleja espanjalaisvahvistustemme avittamana. Pallo kohosi kohti Messukeskuksen mahtavan korkeaa kattoa – oli hienoa pystyä lyömään lobeja erittäin korkealle. Opetimme peruslyöntejä verkon yli myös erityisesti lapsille ja nuorille. Tieto padelista ja kentänrakentamisesta virtasi uteliaille Padelin edistämisestä ja mahdollisuuksista kiinnostuneille. Termi Padel tunnettiin tänä vuonna BallSportsissa jo melko hyvin maila-pallopelaajien toimesta (sana selvästi kiertää), mutta moni ei lajia vielä ollut päässyt itse koittamaan, mihin saatiin tietenkin korjaus.

Pelasimme varsinaisen messujen sulkemisen jälkeen muutamatuntisen Suomen ensimmäisen Padel-messuturnauksen sekä mixtynä että avoimessa sarjassa. Seitsemän paria yhteensä kisasi kirkkaimmasta sijasta tasapäisesti kannustusten siivittämänä.  Onnea voittajille, suurkiitokset muonitusvastaaville ja tervetuloa huomenna uudestaan!

Mainokset

One thought on “Upea messulauantai BallSportsissa pulkassa

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: