Padelin Helsingin viikkokisat 12.2.14

Pyhtään jälkeen Helsingin Viikkokisaa pitämään tulo oli mielenkiintoinen; uusia pelaajia molemmilla paikkakunnilla ja kaikilla kentillä liikunnan riemu ja peli-ilo aivan huipussaan! PADEL ON POP! Pelasimme Americano- systeemillä kuuteen peliin asti ja sen jälkeen neljä parasta pelasi finaalin ja loput sijat 5 – 8 pelasivat ”jumbofinaalin”.

Pelitaso nousee hurjaa vauhtia ja molemmat pelit olivat jännittäviä ja erinomaista viihdettä katsella kenttien ulkopuolellakin. Finaalissa pelasivat ensikertalainen Teppo parinaan Tuomas vastassa Juha-Pekka ja Kari. Tasatahtiin mentiin viimeisille minuuteille asti ja muutama ”lapsus” Tepolla ja Tuomaksella takasivat niukan voiton Juha-Pekalle ja Karille.

Näistä matseista on hyvä suunnata kohti uusia turnauksia ja SISÄ- SM TURNAUKSEEN maaliskuun 21. – 22.3.2014. Muistakaahan pelaajat verrytellä ja venytellä ennen pelien alkua, jotta vältytään venähdyksiltä.

ILOISIIN PADEL PELEIHIN! –Piukku

Vastaa

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: