Pyhtään Pyroll-Areenan Turnaus 1.-2.3.2014

Ensimmäinen Suomen Padel liiton järjestämä turnaus Pyhtäällä Pyroll-Areenalla sujui pienestä osallistujamäärästä huolimatta onnistuneesti. Pelaajat kehittyivät turnauksen aikana hurjasti ja oli ilo seurata liikunnan riemua + pelaajien upeita onnistumisia. Fiilis oli hyvä ja mikä mainiota pelaajat antoivat vastustajilleen rehdisti taputukset upeista palloralleista.

Tämä viikko on osoittanut, että Pyhtään seudulla PADEL vetää pelaajia, kunhan järjestetään tapahtumia. Helsingistä lähes kokonaan moottoritietä pitkin matka-aika on vain reilu tunti, joten kaikki jatkossa myös Pyhtäälle! Turnauksen voittivat Christian ja Henkka lukemin 6-2, 6-1 Mikkoa ja Pasia vastaan.

ONNITTELUT VOITTAJILLE JA UUSIA PELEJÄ ODOTELLESSA!

-Piukku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: