Viikkokisat 29.1.2014

Helsingin tammikuun viimeinen viikkokisa sujui näin Olympiavuonna mainiosti. Tulin pitkästä aikaa Myllypuron Janus halliin ja siellä pimeässä pelaajat jo lämmittelivät. Näky sai sydämeni pompahtamaan ilosta. Viikkokisassa oli neljä naista ja neljä miestä, joten naiset saivat arvalla vetää miesparinsa. Pelattiin yksi erä pareja vastaan, joten ”alkupelejä” tuli kaikille kolme erää.

Taso on noussut huikeasti: maltettiin pelata järkevästi ja kun tuli paikka lyödä kovempaa, niin tehtiin piste. Hymyni oli herkässä, kun katsoin pelaajien keskittymistä ja onnistumisia eli tämä on oikeaa liikunnan riemua ja iloa yhdessä! Arvonta onnistui, sillä kukaan neljästä parista ei voittanut kaikkia. Lopuksi pelattiin finaali, joka pelattiin valojen sammumiseen asti.

Oli upeata seurata jännää finaalia, jossa pelasivat Eeva ja Christian vastassa ensimmäisellä kierroksella hävinneet Riitta ja Kari. Pelaajat totesivat itsekin, että onpa jännää. Edettiin 3-3 tilanteeseen ja 15-15, jolloin valot sammuivat. Voittajapari tulee olla, joten viimeinen ratkaiseva piste pelattiin pimeässä. Viimeisen pisteen veivät Riitta ja Kari, joten Onnittelut palkinnot mukana! HUIKEAA!!

Vuodenvaihteen ”leiritys” Gran Canarialla on tuottanut mainiota tulosta, sillä Eeva ja Riitta treenasivat seinäpalloja Las Palmasissa sekä Christian, Päivi ja Tuomas ”leireilivät” etelässä Tauron ja Maspalomasin PADEL-kentillä.

-Piukku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: