Padelin viikkokisat 22.1.2014

Eiliset viikkokisat olivat pitkien pallorallien juhlaa! Pelaajat ovat kehittyneet huimasti ja se näkyi lukuisissa älykkäissä pallon sijoituksissa illan aikana. Kahdeksan padel-pelaajaa pelasivat 32 pisteen americano/whilst systeemillä seitsemän ottelua jokaisen parina. Pari pelaajaa oli erityisen ”tulessa” koko kaksituntisen aikana: Tuomas ja Kari, joista Tuomas haali ylivoimaisesti eniten pisteitä ottaen kärkisijan. Heidän jälkeensä seurasi tiivis rypäs illan peleihin tyytyväisen oloisia pelaajia – kaikilla tuntui riittävän liikunnan riemua ja hikeä tuli sopivasti pintaan! Ensi viikon viikkokisat pitää Piukku. Ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostitse piukku@padel.fi. Ks. lisätiedot Tapahtumat-välilehdeltä. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: