Padelin viikkokisat 15.1.2014

Vuoden toiset pääkaupunkiseudun Padelin viikkokisat pelattiin eilen keskiviikkona tuttuun aikaan tutussa paikassa Myllypurossa. Oli mukavaa nähdä uudet kasvotkin iloisen padeloijajoukon mukana. Rohkeasti vaan muitakin pelaamaan (tiedot), emme pure! Käytimme kisoissa jo tutuksi tullutta vaihtuvan parin järjestelmää (americano/whist), eli vaihtelua ja sitä myötä toivottavasti uudenlaisia Padel-kokemuksia riitti. Monipuolisuus on valttia. Parhaiten eilen palloa mailallaan hallitsi Juha-Pekka, itse onnistuin räpylöimään toiseksi ja erittäin tiukasti mukana oli Eeva kolmantena. Onnittelut, hauskaa oli, ja ensi kertaan taas!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: