Viikkokisat 4.12.

Alun alkaen eiliseen Viikkokisaan ilmoittautui 10 aktiivista PADELOIJAA, mutta flunssa iski neljään, joten eilen pelattiin kuudella pelaajalla. Americano systeemillä 4-peli ja kaksinpelit aikataulun puitteissa. Nelinpelissä paras oli ylivoimaisesti Juha-Pekka ja hyvänä kakkosena Mikko. Näinollen lopuksi pelattiin Grande Finaali  Pirkko + Juha-Pekka vs. Mikko + Jukka. Kaksinpelin jumbofinaali pelattiin Ullan ja Riitan välisenä.
Ajanpuutteen vuoksi pelasimme ”normaalin” tie-breakin siihen asti, kun valot sammuvat tai uudet pelaajat saapuvat paikalle.
Ulla oli onnekkaampi, kun Riitalla jalka kramppasi pelien lopuksi. Nelinpeli huipentui 18 – 18 tilanteeseen, jolloin valot sammuivat. PADEL-hengen mukaisesti voittajaparin tuli löytyä: viimeinen piste pelattiin pikkujoulun aamutuntien valossa eli ilman valoa. Pirkko ja Juha- Pekka pienestä hermostuneisuudesta huolimatta veivät viimeisen tärkeän pisteen ja näin ollen voittivat keskiviikon kisan.
Ensi viikolla uusi turnaus ja uudet systeemit! -Piukku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: