Padelin viikkokisat 27.11.

Puolentoista tunnin urakan jälkeen saimme kuosiin tämänpäiväiset viikkokisat Myllypuron kentillä. Pelasimme pelit vaihtuvalla parilla americano-tyylillä (tai whist) taas vaihteeksi muutaman kiinteällä parilla pelatun kisailun jälkeen. Kahdeksan arjen sankaria saivat aikaan kovatasoista ja hengästyttävää peliä virne naamalla. Tarkastuslaskennan (jota emme valitettavasti kentillä ehtineet ihan  saada valmiiksi) jälkeen voittopisteillä selvisi ensimmäiseksi Joonas, toisena Kari ja erittäin niukasti kolmantena Tuomas. Palkintopallot saa lunastaa ensi kerralla. Kiitos kaikille erittäin paljon peleistä ja muistakaahan ottaa ensi kerralla käteistä mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: