Padelin viikkokisat 13.11.13

Tämänpäiväiset Padelin viikkokisat Myllypuron Finland Tennis Clubilla sujuivat malliikkaasti 10 innokkaan pelaajan turvin. Kahdesta edelliskerrasta poiketen pelijärjestelmänä oli kaikki-kaikkia-vastaan kiinteillä pareilla. Saman parin kanssa pelaamisen ideana oli kannustaa ihmisiä osallistumaan ensi viikonlopun turnaukseen samaisilla kentillä. Harjoitusta ei voi koskaan olla liikaa!

Ehdimme juuri sopivasti pelata yhden erän jokaista paria vastaan tavallisella Padel-pistelaskulla. Kun valot sammuivat ja kuvainnollinen gongi soi, korkeimmalle sijoitukselle nousivat Joonas & Riitta neljällä puhtaalla voitolla. Toiseksi tulivat tasaisen varma parivaljakko Sami & Ville ja kolmanneksi Tomi & Karia tuuraamaan päässyt Jaakko. Kiitokset ja onnittelut voittajille! Ensi viikolla taas näemme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: