Padelin viikkokisat 6.11. pelattu!

Viikko ehti vierahtää ja keskiviikon Padelin viikkokisat Myllypuron Finland Tennis Clubilla saatiin pelattua mainiosti. Uusia naamoja oli taas paikalla, ja kaikki suoriutuivat hymyssä suin kahden tunnin urakasta molemmilla kentillä. Pelit pelattiin kahdeksan hengen kesken vaihtuvalla parilla kerran jokaisen kanssa ja kaksi kertaa jokaista vastaan. Whist tournament tai americáno, kuten se Kanarialla tunnetaan, on mielenkiintoinen ja ennen kaikkea sosiaalisuuteen kannustava pelimuoto. Pisimmän korren vei Tuomas, toisena Mika ja kolmantena Ville henkilökohtaisissa yhteispistemäärissä laskettuna. Kiitos kaikille pelaajille, ensi viikolla nähdään jälleen! Ks. ilmoittautumisinfo.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: