Kuvia ja video Padelista Ball Sports 2013 messuilta

Viime viikonlopun Ball Sports 2013 messut Helsingin Messukeskuksessa sujuivat mainiosti ja Padel sai taas hienosti näkyvyyttä messuesittelyiden, kilpailuiden ja radiohaastattelunkin muodossa. Järjestimme vierailijoille tarkkuuslyöntikilpailun sekä arvonnan, joiden voittajiin otetaan pikaisesti yhteyttä palkintojen jakoa varten.

Varapuheenjohtajamme Joonas esitteli alueen messuyleisölle Padelia lauantaina ja sunnuntaina haastattelussa, josta on video Youtubessa. Katso galleriastamme myös valokuvia osastoltamme. Hauskaa oli ja suurkiitokset kaikille osallistuneille, sponsoreillemme, mahtavalle yleisölle ja padelista kiinnostuneille sekä sitä lyöntialueella koittaneille! Ei muuta kun padeloimaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: