Padelin SM-sisäturnauksen 2013 lohkovaihe pelattu

Hurja kahdeksantoista alkulohko-ottelun kavalkaadi sai päätöksen Padelin SM-sisäturnauksen 2013 alkajaispäivänä tänään lauantaina. Otteluiden taso on taas noussut: peleissä näki selkeästi uudenlaisia älypelitaktiikoita usein tapahtuvan piste mielessä tykittelyn sijaan. Muutama ottelu päätyi erikoisjänninä kolmanteen erään, ja tie breakkejakin nähtiin.

Lohko-otteluiden tulokset ja jatkoon päässeet ovat nähtävillä SM-kisasivulla – sekä kaavioissa että aikataulussa. Pelit alkavat sunnuntaina klo 12:40 miesten pronssiottelulla, jonka jälkeen on jäljellä mixtyn, naisten sekä miesten finaalitaisto. Onnea peleihin ja huomiseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: