Toiset syyskauden Padelin viikkokisat

Pelasimme eilen keskiviikkona Myllypurossa syys-talvikauden toiset Padelin viikkokisat. Kuuden hengen poppoolla saimme pelattua hieman pidempiä eriä, aloittaen 2-2 tasatilanteesta normaalisti erän loppuun kuuteen tai seitsemään peliin. Kolmen kaikki-kaikkia vastaan kiinteillä pareilla -kierroksen jälkeen voittajiksi nousivat Mika ja Stephan (kiitos :). Oli mukavaa nähdä taas uusi pelaaja viikkokisoissa, loputkin harrastajat vain innolla mukaan – hauskaa on! Seuraavan kerran viikkokisat ovat edelliseen tapaan keskiviikkona 28.11. Näkemisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: