Ensimmäiset Padelin sisä-viikkokisat pelattu!

Eilen pelattiin pienen syksyn hengäsdystauon jälkeen taas Padelin viikkokisat areenanaan Finland Tennis Clubin sisäkentät Myllypurossa. Osanotto oli näin talvikaudellakin kiitettävää: oli erittäin mukava nähdä sekä kesältä tuttuja että aivan ennestään tuntemattomia naamoja nauttimassa Padelista! Pelasimme seitsemällä sekä mixty- että mies-mies-parilla lopulta kaikki-kaikkia-vastaan kierroksen, joka saatiin muutamaa pallorallia lukuun ottamatta mahdutettua neljään kenttätuntiin. Pisimmälle selvisivät viidellä voitollaan uudet tuttavuudet Markku & Vesa, onnittelut!

Äänestäkäähän pelaamisesta kiinnostuneet alemmassa uutisessa teille parhaiten sopivien peliaikojen puolesta, niin katsomme muutammeko mahdollisesti varauksien aikaa. Viikkokisat ovat ensi kerran taas keskiviikkona kahden viikon päästä (14.11.), nähdään!

Vastaa

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: