Ensimmäiset Padelin sisä-viikkokisat pelattu!

Eilen pelattiin pienen syksyn hengäsdystauon jälkeen taas Padelin viikkokisat areenanaan Finland Tennis Clubin sisäkentät Myllypurossa. Osanotto oli näin talvikaudellakin kiitettävää: oli erittäin mukava nähdä sekä kesältä tuttuja että aivan ennestään tuntemattomia naamoja nauttimassa Padelista! Pelasimme seitsemällä sekä mixty- että mies-mies-parilla lopulta kaikki-kaikkia-vastaan kierroksen, joka saatiin muutamaa pallorallia lukuun ottamatta mahdutettua neljään kenttätuntiin. Pisimmälle selvisivät viidellä voitollaan uudet tuttavuudet Markku & Vesa, onnittelut!

Äänestäkäähän pelaamisesta kiinnostuneet alemmassa uutisessa teille parhaiten sopivien peliaikojen puolesta, niin katsomme muutammeko mahdollisesti varauksien aikaa. Viikkokisat ovat ensi kerran taas keskiviikkona kahden viikon päästä (14.11.), nähdään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: