Padelin viikkokisat 5.9.2012

Eilen pelattiin syyskuun ensimmäiset viikkokisat kahdeksalla osanottajalla (alkaen kello 18 kuten tästä eteenpäinkin). Pelasimme yhden erän yhden parin kanssa ja toisen kierroksen uuden parin kanssa. Syystuulet ovat saapuneet kentille, mutta aurinko paistoi mukavasti vielä ennen kahdeksaa. Pelisää on vielä pitkälle syksyyn mitä mainioin ulkona – kentän sisäpuolella on lämmintä ja juostessa hiki virtaa! Parhaiten pisteitä keräsi yhteensä keskiviikkona Kenneth, toiseksi eniten niitä sai Vesa ja kolmannelle sijalle tuli Joonas. Kiitos peleistä, hauskaa oli!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: