Padel viikkokisat 29.8.2012 – paluu arkeen

edit: viikkokisat 5.9. lähtien 18-20 (alkaa tuntia myöhemmin)

SM-kisahumusta on toivuttu ja liiton järjestämät Padelin Viikkokisat jatkuivat taas tänään keskiviikkona Hernesaaressa viidestä kahdeksaan (ja jatkuvat niin kauan viikottain kuin säitä riittää!). Pelasimme tällä kertaa hieman pienemmällä miehityksellä, kun 4 paria kohtasi kaikkia-kaikkia vastaan kahdesti 32 pisteeseen saakka pelatuissa matseissa. Aurinko porotti ja laseille tuli käyttöä, että hienoja lobeja näki vastaanottaa. Pisimmän korren veivät ylivoimaisesti Roope ja Marko, onneksi olkoon! Toiseksi tulivat Nina ja Vesa ja kolmansiksi Mika ja Patrik. Hauskaa oli, kiitokset kaikille, ensi kerralla lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: