Padelin SM 2012: Lohkopelit pelattu, kohti finaalia

Tänään saimme nauttia auringostakin kentillä, kun Padelin vuoden 2012 Suomen mestaruuskilpailuiden viidentenä päivänä alkulohkojen pelit saatiin kaikki pelattua valmiiksi. Turnaus on edennyt mainiosti, omalta osaltani kiitän kaikkia pelaajia ja järjestelyissä auttaneita jo nyt.

Mixtyn tilanne tosin selvisikin vasta tänään, olin huolimattomuuttani kopioinut yhden tuloksen väärään kohtaan aiemmassa excelissä, perdón! Olimme jälleen todistamassa äärimmäisen kiivaita palloralleja – parasta Suomalaista Padelia omasta mielestäni pitkään aikaan. Molemmat mixtyn ”kärkisijakarkelot” venyivät kolmeen erään, yleisö viihtyi ja aplodeerasi!

Naisten sarja saatiin myös päätökseen. Sarjan koosta johtuen kaksi parasta pelaavat huomenna finaalipelin, jossa saamme seurata eittämättä kauneinta Padelia ja sen pelaajia kentillä kahden maissa.

Semifinaaliparit, jotka voit tarkistaa aikataulusivulta lauantain kohdalta, aloittavat urakkansa huomenna miesten osalta tasan kello kymmenen. Näiden kahden pelin jälkeen pelataan suoraan odottamatta Mixtyn semifinaalit ja pronssipelit. Finaalipelit alkavat aikaisintaan kello 13, pronssipelien mahdollisesti venyessä hieman myöhemmin.

Kilpailut saavat varmasti ansaitsemansa lopetuksen – innolla jo odotan. Kaikki paikalle kannustamaan ja hurraamaan; Padelissa saa ellei suorastaan täydy elämöidä katsomossa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: