SM-kisat voiton puolella – torstai pulkassa!

Sateisen märästä yöstä ja aamupäivästäkin huolimatta Padelin SM-kisojen neljäs kisapäivä saatiin pelattua mainiosti aikataulua noudattaen. Tästä suuren suuri kiitos Piukulle, joka kuivaili lainehtivia kenttiä useita tunteja päivän kuluessa!

edit: Mixtyn tilanne ratkesikin vasta perjantaina, painovirhepaholainen :) –Mika pe 22:07.
Naisten sarjan tilanne selviää myös vasta huomenna, pelaajien voitoista saamat pisteet ovat melko tasan.

Miehissä kaikki alkusarjan pelit on saatu pelattua, ja semifinaalien vastukset ovat selvillä. Kummankin lohkon ensimmäinen pelaa siis toisen lohkon toiseksi tullutta vastaan pudotuspelissä finaalipaikasta – häviäjät pelaavat pronssiottelussa. Miesten keskenäiset pelit jatkuvat lauantaina kello kymmenen Hernesaaressa.

Päivän tulokset ovat aikataulusivulla kuten aiemmin. Tulkaa seuraamaan mixtyn ja naisten jännitysnäytelmiä perjantaina, veikkaan että luvassa on nautittavaa ja erittäin tasaista peliä taistoissa lohkojen ykkösijoista. Näkemisiin ja hauskaa taiteiden yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: