SM-kisojen toinen kilpailupäivä

Tiistain koitos saatiin valmiiksi hetki yhdeksän jälkeen, kun miesten erittäin tiukka, kolmessa erässä pelattu ottelu päättyi auringon laskiessa horisontin taakse. Tänään ottelut olivat vauhdikkaita, ja näimme tosiaan turnauksen ensimmäiset kaksi kolmieräistä taistoa. Pelisaldo oli yhdeksän ottelua – neljä mixty- ja miesten peliä sekä yksi naisten mittelö. Jos oikein laskin kaksi miesten paria saikin jo kaikki lohkopelit pelattua, onnittelut semifinaaleihin päässeille!

Haluamme edelleen muistuttaa pelaajia saapumaan paikalle puoli tuntia ilmoitettua matsin alkuajankohtaa aiemmin, jotteivät pelit veny pimeän puolelle (pl 1. peli).  Matsien tulokset on päivitetty aikataulusivulle entiseen tapaan. Tulkaahan nauttimaan upeista palloralleista myös huomenna, nähdään kentillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: