PADELIN VIIKKOKISA 25.7.2012

Keskiviikon viikkokisa sujui mainiosti pienen vesisateen ryydittämänäkin! Jälleen saimme uusia pelaajia joukkoomme ja se, jos mikä ilahduttaa minua erityisesti! Pelasimme ensimmäistä kertaa kokeilumielessä yhden erän ja 6-6- tilanteessa tiebreak.

Ylpeänä ja rinta rottingilla kasvot hymyssä voin todeta pelitason nousseen niin huikeasti tämän vuoden aikana, että kun yhtä erää pelataan yli 40 min, niin Suomen Padel-kattokentän myötä on noussut aivan uusiin ulottuvuuksiin!!! Huikeita palloralleja ja jännittäviä pisteitä nähtiin = HYVÄ ME YHDESSÄ!

Kisan voitti Christian ja Roope, toiseksi tuli Päivi ja Juha, kolmanneksi uudet Miikka ja Hannes. Kentillä oli hyvä fiilis ja aivan upea kannustus toisia pelaajia kohtaan!

Ensi viikolla jatketaan ja aivan lähiviikkoina teemme matkan Holiday Club Saimaan katolle pelaamaan ”oikeita matseja”… Seuraa www.padel.fi-sivuja. Erinomaisella Liikunnallisella mielellä kohti tulevaa SM-turnausta!

-Piukku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: