Upea Saimaan Padel-kattokenttä testattu – terveisiä huipulta!

Kävimme padel-liiton hallituksen, Piukun ja muutaman aktiivipelaajan voimin testaamassa Holiday Club Saimaan kattokentän avajaisviikolla viikko takaperin. Henkilökohtaisesti pelasin ensimmäistä kertaa katolla rakastamaamme peliä, ja se oli huippuhauskaa! Voisi sanoa että Padel Suomessa on saapunut uudelle vuosituhannelle tämän lanseerauksen myötä.

Pelien jälkeen (ja niiden välillä) oli mahtavaa käydä vilvottelemassa kentän vieressä olevassa altaassa ja paljussa. Savusaunakin tuli testattua. Tällaisia puitteita Padel kaipaa – myös täällä pohjolassa. Kiitos Holiday Clubille tästä mahdollisuudesta, tulemme varmasti pian uudestaan, ehkäpä turnauksen muodossa! Voit katsella muutamia promokuvia kentältä galleriassamme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: