Padelin viikkokisat 27.6.2012

Tämänkertaisten Padelin viikkokisojen aikaan kello viideltä Hernesaaressa satoi puolen sentin kokoisia rakeita muutamaan otteeseen ja vettäkin ryöpsähti kentille sen verran paljon pienessä ajassa, ettei pelaaminen ollut (hyvin poikkeuksellisesti) enää mahdollista. Pahoittelut kaikille 20 pelin ystävälle, jotka joutuivat peruutusta todistamaan, ja kiva kun tulitte paikan päälle tilanteen tarkistamiseksi. Usein vaikka esimerkiksi täällä Töölössä on koiranilma, kentillä aurinko mollottaa. Mahdolliset jo tehdyt maksut siirtyvät seuraavaa kertaa kattamaan. Ensi viikolla uusiksi, nähdään ja peli-iloa! -Mika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: