Suomen Padelin ensimmäiset viikkokisat pelattu

Vaikka viime viikon lähes helle hieman pakenikin, tänään Hernesaaressa ensimmäistä kertaa järjestetyt Padelin viikkokisat sujuivat loistavasti! Allekirjoittaneella oli ainakin huippuhauskaa, tulen varmasti uudemmankin kerran. Kaikkia-kaikkia vastaan enimmäkseen Mixtynä kiinteillä pareilla pelatun turnauksen kärkisijoille ylsivät Mika+Erika, Anna-Maija+Seppo ja Nina+Tomi. Kiitos kovasta vastuksesta :) Ehdotuksia pelijärjestelmästä tai pistelaskusta otetaan vastaan, vaikkapa Facebookin ryhmässä (ks. alempi uutinen) tai suoraan Piukulle. Ensi viikolla uudestaan mitä luultavimmin samaan aikaan, hasta luego! Otin muutamia kuvia tapahtumasta, katso ne galleriasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: