PADEL-kattokenttä Holiday Club Saimaalla

Autolla 255 km ajoa kohti kaakkoa Helsingistä ja vajaa kolme tuntia yksin miettien: miksi olen täällä vesisateessa?
Holiday Club Saimaalle tullessani tunsin ison auringon sydämessäni. Mieletöntä! PADEL-pelaajat pääsevät nauttimaan pian upeasta lajista katolla! En koskaan unelmoinutkaan, että eläessäni suomalaiset pelaisivat katolla Padelia Suomessa! Superkiitos Holiday Clubille tulevaisuuden visioiden luomisessa ja niiden toteutumisessa!

Oli superkokemus mennä ylös välillä irrottamaan nostoliinoja, kun lomalaiset samalla katolla nautiskelivat savusaunasta ja lämpimästä paljusta katsellen tyynen rauhallisesti tavaroiden katollenousua. Vettä satoi kaatamalla ja kaikki paikat oli märkänä ja kylmäkin tuli, mutta tämä vaiva kannatti!

Arvoisat nykyiset ja tulevat pelaajat: voitte olla varmoja, että tänä kesänä me kaikki pääsemme nauttimaan vieläkin enemmän Padelista! Puitteet ovat kohdallaan, ja tervetuloa muidenkin lajien edustajat toteamaan, että vain taivas on rajana, kun on riittävästi intohimoa Padelia kohtaan!

Katso KUVAT ja juttu LUM-lehdessä!

-Piukku

Ps. Aurinko paistaa aina PADEL-kentillä!

2 thoughts on “PADEL-kattokenttä Holiday Club Saimaalla

Add yours

    1. A ver a los xavales esos de sa tlereua Yo no se cuando podre ir pero si avisais con antelacion pos lo pueo mirar pa ir.. Sino pos me dejais vuestro mesenger o algo y ya ahi kedamos ke me molaria. ke las 4 veces ke e ido no ma molao mucho. enga ta luekah si me agregais

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: