Vesibussilla Padelia pelaamaan

Holiday Club Saimaalle valmistuva kattokenttä on saapunut Suomeen vesireittejä pitkin ja rakennustyöt alkavat pian. Keväällä Padelia tullaan pelaamaan Suomessa ainutlaatuisessa ympäristössä Saimaan järvimaisemissa, joten tästä oiva idea lisättäväksi lomasuunnitelmiin. Vesireitit ovat Padelissa kevään teema myös Helsingissä. Kauppatorilta käynnistyy vesibussiliikenne Hernesaareen, joten torikahveilta voi tehdä merellisen siirtymän pääkaupungin kauniista rannikkomaisemasta nauttien liikuntatuokion pariin. Tähän Hernesaaren rannalla sijaitsevat Padel-kentät tarjoavat mitä mainioimmat puitteet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: