Pilates-kuntopiiri Padel-liiton jäsenille

Helsingin Porthaninkadulla sijaitseva Mr. & Mrs. Feel IT Oy tarjoaa kymmenelle ensimmäiselle kuntoilusta innostuneelle Suomen Padel liiton vuoden 2012 jäsenelle ilmaisen Pilates-kuntopiirin perjantaina 4.5.2012. Samalla on loistava tilaisuus tutustua mailapelaajille erityisen sopivaan liikuntalajiin. Pilates on yksi maailman tehokkaimmista harjoitusmuodoista, jonka teho perustuu vartalon syvimpien lihasten aktivoimiseen. Pilates on hellävarainen, mutta tehokas harjoitusmuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, huippu-urheilijoista harrastelijoihin. Pilateksen avulla saat vahvan, mutta taloudellisesti toimivan kehon, ja säännöllisellä harjoittelulla pääset eroon mm. selkävaivoista.

Ilmoittautuminen tunneille viimeistään ma 30.4.2012 Katso tästä lisätiedot ja ilmoittaudu.  Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: