Padel pienlajiliittojen kevätkohtaamisessa

Padel-liiton toiminnanjohtaja Piukku Kopiloff ja hallituksen jäsen Nina Schalin vierailivat maanantaina 26.3.2012 Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n talolla Helsingin Pasilassa pienlajiliittojen kevätkohtaamisessa. Tilaisuuden avasi SLU:n Taneli Tiilikainen, joka kertoi pienten lajiliittojen kannalta tärkeistä uutisista. SLUn edustajat esittelivät Sport Finland nimellä tarjoamaansa kansainvälisten tapahtumien järjestys- ja avustustoimintaa, ja innostivat pieniä lajeja kv. yhteistyöhön.

Opetus- ja kulttuuriministeriön ylitarkastaja Hannu Tolonen puhui liikuntapolitiikan nykysuuntauksista. Hän korosti paikallisen toiminnan ja yhteistyön eri lajien ja lajiliittojen kesken tärkeyttä.  Hannu puhui myös muun muassa harrastamisen hinnasta, maahanmuuttajien mukaan saamisesta ja seuratoiminnan näkymistä. Viimeisenä tilaisuudessa huippu-urheilun muutosryhmä esitteli urheilijan polkua, jota edistetään urheiluakatemioissa – pian koko Suomessa. Muutosryhmän työn tuloksia julkaistaan mediassa ja julkisissa keskusteluissa.

Suomen Padel liitto ry tekee mielellään yhteistyötä muiden liikuntalajien järjestöjen kanssa – tärkeintähän on lopulta se, että liikkuu ja harrastaa monipuolisesti ja ylläpitää tervettä kehoa ja mieltä. Lisätietoja Piukulta. Kiitos SLU:n väelle kutsusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: