PADELvaikuttaja

Kullervo tutustui ensimmäistä kertaa Padeliin lomamatkallaan Gran Canarialla. Hän aloitti Padelin harrastamisen ”oikein” eli hankki ensikosketuksensa lajiin Padel-kentällä valmentaja Carlos Rodriguesin opastamana. Innostus lajiin puraisi peruuttamattomasti ja nyt Kullervo vaimonsa kanssa pohtiikin, miten saataisiin Padel-kenttiä Forssaan! Kullervo on myös käynyt kyselemässä Padel-mailoja ja varusteita eri urheiluliikkeistä. Esimerkillään Kullervo tekeekin tärkeää tiedotustyötä Suomessa Padelin tunnettavuuden eteen. PADEL on koko Suomen laji!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: