PADEL SM 2011: Viides päivä

Tänään perjantaina saatiin kaikki lohkopelit päätökseen ja päästiin semifinaalien pariin. Kolme aivan mahdottoman upeata semifinaalia pelattiin, ja katsojat hurrasivat! Loput kolme semifinaalia pelataan huomenna lauantaina aamulla. Pelit alkavat 09:30, olkaa paikalla kannustamassa!

Lohkotaulukot ja huomisen arvioitu (voi vaihdella suurestikin pelien keston mukaan) aikataulu on päivitetty kisasivulle. Onnea kaikille loppuottelijoille. Tulkaahan heti aamusta paikalle hurraamaan suosikkejanne. Grilli on tulilla iltapäivällä. Huomioikaa miesten sarjan finaalipeli jo aikaisin pelaajien toivomuksesta. Huomiseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: