PADEL SM 2011: Kolmas päivä

Tänään pelattiin aurinkoisessa loppukesän lämmössä kahdeksan matsia. Yksi ottelu siirtyi perjantaille onnellisen perhetapahtuman johdosta (onnittelut Sakelle pojasta!), ja bonuksena pelattiin yksi torstaille alunperin ajoitettu mixtypeli. Kaaviot ja aikataulut on taas päivitetty kisasivulle.

Suurin osa semifinaaleihin menevistä pareista on nyt selvillä, onnittelut! Päätimme säiden ja kenttäaikojen näin hyvin salliessa pelata ylimääräisenä semifinaalit myös naisten sarjassa. Kaikki semifinaalit jotka pystytään pelataan perjantaina (loput lauantai-aamuna). Pelaajille: vastuksenne semeihin selviävät huomenna (mixty selviää perjantaina viimeisen pelin jälkeen).

Kiitos pelaajien ja aktiivisten katsojien saimme nauttia juomista ja naposteltavasta tänä upeana padelpäivänä! Huomenna taas näemme kentillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: