¡Muchas gracias, amigos!

Padel-matka Maspalomasiin Gran Canarialle oli menestys! Paikallinen kevät puhkesi kukkaan, ja mailat viuhuivat  jokaisella kentällä. Padel on saarella todella suosittua niin nuorten, vanhempien kuin myös vaikkapa kiireisten business-ihmisten keskuudessa, jotka puku päällä, Padel-reppu selässään, saapuvat  klubille siestaansa viettämään pelin merkeissä.

Kenttiä löytyy lähes jokaisesta pikkukaupungista. Maspalomasin alueella lajin suosiosta kertoo mm. se, että urheilupuistoon rakennetut kuusi kunnallista Padel-kenttää ovat iltaisin lähes aina täynnä. Padel on sosiaalisten kohtaamisten paikka.

Katso kuvat

¡Muchas gracias, amigos!


 

 

 

 

 

Ja erityiskiitokset Piukulle!

3 thoughts on “¡Muchas gracias, amigos!

Add yours

  1. Harva asia on mieluisampaa kuin padelin pelaaminen kesäisessä Maspalomasin auringossa tammikuussa. Suomen kylmyys ja synkkyys unohtuu hetkessä ja hymy on herkässä, kuten kuvista varmasti näkyykin ;) Perfecto!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: