Padelointia Jyväskylässä!

Lauantaina 11.9. järjestimme pienimuotoisen turneen Jyväskylän Killerin liikuntakeskuksen uudella PADEL-kentällä. Helsingin sateisesta pimeydestä suunnistivat kenttää kokeilemaan Piukku, Mika ja Kaakeli. Paikallisia vahvistuksia olivat muun muassa Jorma, Elisa, Sonja, Lauri, Petri, Anu, Eetu ja Maaria. Peliolosuhteet olivat erinomaiset vaikka aurinko jossain lymyilikin. Valmistuneen kentän tulikokeena toimivat lennokkaiden smässien ja nurkkaan sijoiteltujen alakierteiden kavalkadi. Kiitokset hyvistä peleistä kaikille ja erityisesti Jorma Hyökyvaaralle tilaisuuden orkestroinnista ja tarjoilusta (ja tietysti kenttien rakentamisesta)! Kenttien viralliset avajaiset ovat kevätkaudella.

Padelkentät Jyväskylässä
Padelkentät Jyväskylässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: