Helsingin Merisataman rannan Padel-kenttä kuoriutui talvesta

Lämmittävät auringonsäteet kirvoitti Helsingin Merisataman rannassa sijaitsevan Padel-kentän luomaan paikoin yli 60 cm paksun lumipeitteensä Padel liiton keväisen tempauksen avustuksella. Pallo otettiin haltuun jo suhteellisen aikaisessa vaiheessa – tästä seurasi tiettävästi ensimmäistä kertaa maailmassa pallottelua lumen valtaamalla Padel-kentällä.  Katso kuvat !

Seuraavana päivänä 12.3. Merisataman rannan Padel-kenttä oli tiettävästi ainoa pelikunnossa oleva ulkomailapelikenttä Suomessa. Pelit luonnollisesti maistuivat talven tauon jälkeen ja lämmintä oli. Padel-kausi 2010 Merisataman rannassa voidaan siis virallisesti julistaa avatuksi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: