Padel-työhyvinvointia Kanarialla

Piukku vietti Kanarialla vuodenvaihteessa kaksi viikkoa nauttien pelaamisesta ja hämmästellen Padelin jatkuvaa kasvua ja Padel-kenttiin yhdistettyjä työhyvinvointiprojekteja. Eräs työnanataja oli rakentanut kaksi kentää työntekijöilleen, jotka saavat pelata Padelia ilmaiseksi siestan aikana. Ideana on se, että koska heidän kotinsa on kaukana, he eivät ehdi sinne siestan ajaksi, joten he saavat rentoutua pelaamalla ja aterioimalla Padel-kenttien yhteydessä. Työntekijöiden työtehon on todettu parantuneen roimasti työnantajan anteliaan oivalluksen ansiosta. Katso Piukun Padel-kuvat täältä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: